BSc (Hons), Технология продуктов питания, Колледж сельскохозяйственной и пищевой промышленности - Food Technology, College of Agriculture, Food and Rural Enterprise
2 000 +

успешных поступлений

в 500 +

университетов и бизнес-школ мира

в 30 +

странах работают после учебы наши выпускники

Колледж сельскохозяйственной и пищевой промышленности, BSc (Hons), Технология продуктов питания

Level 1: Food biochemistry and structure; food business, management and marketing; food microbiology; quantitative methods and information technology; science for food technologists; the food industry and professional studies; optional work placement. Level 2: business and operations management; food composition and nutrition; food manufacture; food processing systems; product innovation; research and development: methodology and problem solving; work placement. Level 3: advanced food manufacture 1; food industry studies; food technology project; management of quality systems; plus 1 from: advanced food manufacture 2; food nutrition and innovation; packaging and waste minimisation.

Другие программы вуза

Как ВЕРНО выбрать  ПРОГРАММУ за рубежом?
Получить пошаговый план нашего основателя Яны Драпкиной
PDF
7 стр.

Расположение